طراحی سایت استاتیک یا ایستا


طراحی سایت

شاید تنوع این نوع طراحی شما را گیج کرده باشد و نتوانسته باشید بدرستی انتخاب کنید. سایت استاتیک ، سایت داینامیک ، طراحی وب سایت با قالب آماده ، طراحی وب سایت اختصاصی و … . اما بهترین کار برای یک تصمیم گیری درست این است که دانش خود را در هر کدام از این نوع طراحی سایت افزایش دهید. در ادامه با طراحی سایت استاتیک آشنا می شوید:

طراحی سایت استاتیک یا ایستا

معنی کلمه استاتیک یا ایستا می تواند توضیحی برای این نوع طراحی وب سایت باشد. استاتیک  یا ایستا به سیستمی اطلاق می شود که در حالت تعادل یا ثابتی قرار دارد . سایت استاتیک از این ویژگی ثابت بودن برخوردار است.

اولین طراحی وب سایت ها به صورت استاتیک انجام میگرفت. طراح وب با استفاده از کد های HTML اقدام به طراحی صفحات وب می نمود . بنابر این به روز رسانی یا ایجاد صفحه جدید ، نیاز به دانش استفاده از کد های HTML  دارد.

آیا همه وب سایت ها استاتیک نیستند؟

در واقع جواب این سوال منفی هست. همه وب سایت ها استاتیک نیستند. در مقابل وب سایت استاتیک ، وب سایت داینامیک وجود دارد. این وب سایت ها دارای پنل مدیریتی هستند که این امکان را برای افرادی که دانش تخصصی ندارند فراهم میاورد که وب سایت را به روز رسانی کنند.

مزایای طراحی سایت استاتیک

طراحی سایت استاتیک بسیار مناسب افرادی می باشد که قصد حضور در فضای مجازی با هزینه پایین را دارند.

از آنجایی که برای طراحی وب سایت استاتیک فقط از کدهای html  استفاده می شود هزینه و مدت زمانی که برای این کار صرف می شود به مراتب کمتر از طراحی وبسایت داینامیک خواهد بود . بنابراین کاملا مناسب افرادی هست که تنها قصد حضور در اینترنت را دارند. این وب سایت ها به عنوان کارت تجاری مجازی وظیفه معرفی فرد یا شرکت را در فضای مجازی به عهده می گیرند.

همچنین یک کاتالوگ از دسته خدمات خاص یک شرکت می تواند در قالب یک سایت استاتیک پیاده سازی شود.

معایب طراحی سایت استاتیک

هزینه همواره یک فاکتور مهم در انتخاب افراد برای استفاده از خدمات بوده است.

در صورتی که طراحی سایت استاتیک مقرون به صرفه هست ،

چرا افراد انواع دیگر طراحی  مانند داینامیک را انتخاب می کنند؟

دلیل آن را می توان عدم به روز رسانی آسان سایت استاتیک دانست.

پیش از آنکه موتور جستجو گوگل الگوریتم جستجو و نشان دادن سایت را ،

تغییر دهد عدم به روز رسانی سایت استاتیک موضوعی مهمی نبود.

افراد یا مجموعه هایی که از این نوع سایت ها استفاده میکردند،

در صورتی که نیاز به بروزرسانی داشتند از خدمات پشتیبانی شرکت های طراحی،

استفاده می کردند و سایت خود را بروزرسانی می کردند.

اما پس از تغییر الگوریتم گوگل و اهمیتی که به روز بودن سایت بر روی سئو سایت و بهینه سازی سایت خواهد داشت، باعث شد که طراحی سایت استاتیک محبوبیت خود را از دست بدهد و افراد به طراحی سایت داینامیک روی بیاورند.

به طور خلاصه مزایا و معایب طراحی سایت استاتیک را می توان اینگونه بیان کرد:

مزایای

  • هزینه طراحی کم
  • حجم پائین محتویات
  • امنیت بالا

معایب

  • هزینه های به روز رسانی وب سایت
  •  نبود امکانات مدیریتی
  •  وم ارتباط با  طراح سایت جهت به روز رسانی
  • وقت گیر بودن اعمال تغییرات داخل سایت
  • تاثیر منفی بر روی بهینه سازی سایت یا سئو سایت

آیا طراحی استاتیک منسوخ شده است؟

جواب این سوال منفی است. طراحی صفحات وب به صورت استاتیک هنوز منسوخ نشده است.

در مواردی هنوز هم از این نوع طراحی به صورت استاتیک استفاده می شود . برای مثال طراحی صفحه فرود.

صفحات فرود به منظور صفحه هدف یک تبلیغات خاص طراحی می شوند و نیازی به بروز رسانی ندارند ،

به همین دلیل به صورت استاتیک طراحی می شوند که هم زمان کمتری نیاز دارند

هم هزینه مناسب تری دارند و مقرون به صرفه هستند.

تبدیل سایت استاتیک به داینامیک
تبدیل سایت استاتیک به داینامیک و برعکس ؛ به طور خلاصه، به سایتی که پنل مدیریتی نداشته باشد و یک فرد عادی نتواند آن را مدیریت کند (مطلبی داخل آن قرار دهد یا حذف کند)، سایت استاتیک می گویند و به سایتی که دارای پنل مدیریت محتوا باشد و مدیر سایت بتواند به راحتی درون آن مطلب و تصاویر دلخواه را قرار داده و ویرایش کند، سایت داینامیک یا پویا می گویند. اگر وب سایت شما استاتیک طراحی شده و برای هر تغییر در متن، مبلغی از شما دریافت می کنند، میتوانید با تبدیل سایت و حفظ ظاهر آن،سایت را داینامیک کرده و خودتان مدیر آن باشید تا در هر زمان که مایل بودید آن را ویرایش کنید. استدیو ایلیانا این مهم را به عهده گرفته و تضمین کننده کیفیت مطلوب و مورد رضایت شما است.

تفاوت سایت   استاتیک با داینامیک چیست؟
1- اصولا سایتهای ایستا یا استاتیک، سایتهایی هستند که ضرورتی برای تغییر مداوم اطلاعات آنها احساس نمی شود. اینگونه وب سایت ها معمولا تنها جهت معرفی کاربرد دارند. عملیات به روز رسانی محتوای سایت به ندرت صورت می پذیرد و نیازی به ارائه خدمات به هر شکل به صورت آنلاین در اینگونه سایتها دیده نشده است. مسلما هزینه های  طراحی  برای اینگونه سایت ها کمتر از نوع دیگر است ولی در صورتی که بخواهید تغییری در وب سایت ایجاد کنید حتماً باید از طراح خود بخواهید این کار را برای شما انجام دهد چون وب سایت پنل مدیریتی ندارد. غالباً برای به روز رسانی از شما هزینه ای دریافت می شود.

2- در مقابل سایتهای پویا یا داینامیک، نیاز به تغییر مداوم اطلاعات و محتوا داشته و بنا به نیازمندی و کاربرد سایت، طراحی و توسعه می یابند. هزینه های طراحی و نگهداری اینگونه وب سایت ها بیشتر از سایت های استاتیک بوده ولی هزینه های بعدی را در پی نخواهد داشت.

3- در این میان می توان به تقسیم بندی در حد وسط سایتهای پویا و سایتهای ایستا رسید، که می توان تحت عنوان سایتهای نیمه پویا به آنها اشاره داشت.
در سایتهای نیمه پویا ، ضرورتی جهت تغییر محتوا و اطلاعات سایت دیده نمی شود، منتهی ارائه خدماتی همچون امکان ارتباط با بینندگان از طریق فرم های خاص و یا ارائه خدمات و کالاهای ثابت از طریق وب سایت را می توان با برنامه نویسی بخشی از سایت فراهم نمود.


مقاله سایت ,استاتیک ,طراحی ,وب ,، ,داینامیک ,وب سایت ,سایت استاتیک ,طراحی سایت ,به روز ,سایت ها ,تغییر مداوم اطلاعاتمنبع

مشاوره

روانشناسی

استخدام

صنعت ساختمان

معماری

طراحی سایت

سئو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید قطعات لودر خرید کارواش خانگی در ایلام مبلمان اداری یکتا خرید اینترنتی وکیل تسخیری ارزانی تو بهترین خرید رو از ما داشته باش فروش انواع کتابخانه سیستم متاسرچ و رزرو آنلاین بلیط هواپیما اشعاراهل بیت(ع)